vrijdag 29 mei 2009

Popvraag 050: Odd one out

De vijftigste vraag alweer! De categorie is Odd one out. Wie zijn de personen die je hiernaast ziet? Wat is de connectie tussen deze vier en waarom hoort een van deze vier er toch niet bij?
Ik heb een klassement aan de site toegevoegd. Laatste vraag van de maand, dus pak die kans om je plek in het maandklassement te verbeteren (of te behouden als je Dennis heet)!
Geen flash!

Leuke vraag? Deel 'm met je vrienden via:
Weet jij ook het antwoord op deze muziekvragen?

4 reacties. Vul jouw antwoord hieronder in!

HS zei

The Magic Numbers horen er niet bij want die bestaan uit twee sets van broer en zus, terwijl de andere drie uitsluitend broers bevatten: de Kemp's in Spandau Ballet, de Followill's in Kings Of Leon en natuurlijk de Gallagher's in Oasis.

[Reageer]
HS zei

Alternatieve oplossing is natuurlijk dat in elk van de bands twee personen uit één gezin zitten, behalve in Kings Of Leon, want dat zijn er drie...

[Reageer]
BasL zei

Iets met kapsels.

[Reageer]
Puk zei

Dat dacht ik ook, BasL! Ze hebben allemaal raar haar, alleen in Spandau Ballet zitten 5 rare kapsels en in de andere bands maar 4.
:-P

[Reageer]

Doet het commentaarformulier het niet? Probeer het dan in een nieuw scherm.

Zet je antwoord in een reactie. Je reactie wordt niet meteen geplaatst. Anders zou je het goede antwoord verklappen voor andere spelers. Na 24 uur worden ze allen tegelijkertijd geplaatst.

Liever geen anonieme reacties. Selecteer een profiel of anders naam/url in het "Reageer als" veld.

Problemen met dit formulier? Laat het weten