zondag 10 maart 2013

ConnectGame 4

In plaats van een Spelersvraag doen we weer een ConnectGame. We zijn daar wat verder mee aan het experimenteren en we testen de nieuwe versie graag op jullie uit. De regels zijn hetzelfde: bekijk de video, log in en probeer alle associaties die wij hadden met de video te vinden. Als je meegedaan hebt met de laatste KerstQuiz kun je dezelfde logingegevens gebruiken (je kunt ze opvragen als je ze bent vergeten).

Nieuw is de manier waarop je antwoorden worden gecontroleerd. Dat merk je hopelijk vanzelf. Nieuw is ook dat de ene associatie meer punten oplevert dan de andere (halve punten vs hele punten). We tellen deze vraag mee voor het klassement! Aangezien het ook dus een beetje een test is, deze keer extra veel associaties. We overwegen hier een vast categorie van de maken. Tips en opmerkingen voor verbeteringen uiteraard van harte welkom! Succes!
Vorige week moest er weer zo'n pittige Odd One Out van HS worden opgelost. Wij waren er niet uitgekomen, maar jullie wel. We citeren Mark S.:

LB: Steppenwolf (ook een boek van Herman Hesse)
RB: Mott The Hoople (boek van Willard Manus)
LO: The Velvet Underground (boek van Michael Lee)
RO: The Doors (naar boek van Aldous Huxley)

De link: deze bands zijn allemaal vernoemd naar de titel van een boek. Odd One out: The Doors zijn wel vernoemd naar een boek maar gebruikten niet de volledige titel "The Doors Of Perception"


Dank voor de vraag, HS!

Leuke vraag? Deel 'm met je vrienden via:
Weet jij ook het antwoord op deze muziekvragen?

0 reacties. Vul jouw antwoord hieronder in!

Doet het commentaarformulier het niet? Probeer het dan in een nieuw scherm.

Zet je antwoord in een reactie. Je reactie wordt niet meteen geplaatst. Anders zou je het goede antwoord verklappen voor andere spelers. Na 24 uur worden ze allen tegelijkertijd geplaatst.

Liever geen anonieme reacties. Selecteer een profiel of anders naam/url in het "Reageer als" veld.

Problemen met dit formulier? Laat het weten