zondag 22 december 2013

KerstQuiz 2013

Daar is-ie weer, de jaarlijkse KerstQuiz van Muziekvragen.nl! We hebben weer een grote quiz in elkaar gezet zodat je de komende twee weken weer vol aan de bak kunt.

De afgelopen jaren lieten we je op zoek gaan naar albumhoezen van het voorbije jaar. We vonden de oogst aan nieuwe muziek en mooie albumhoezen in 2013 enigszins tegenvallen en hebben gekozen voor een iets andere opzet. Je gaat op zoek naar 100 albums uit de jaren '70. Op de Quizpagina zie je ze, maar je krijgt per album maar een snippertje van de hoes te zien.

Als je met je muis over de snippers heen beweegt, krijg je nog een tweede snipper te zien. Daar zul je het mee moeten doen.

We wensen je veel succes met deze quiz en alvast fijne feestdagen een een prachtig 2014!

Leuke vraag? Deel 'm met je vrienden via:
Weet jij ook het antwoord op deze muziekvragen?

1 reactie. Vul jouw antwoord hieronder in!

Muziekvragen.nl zei

Er zijn twee foutjes geslopen in de KerstQuiz. De albums op posities 47 en 76 zijn niet afkomstig uit de jaren '70! Nr 47 komt uit 1988 (ai) en nummer 76 uit 1982. Excuus!

[Reageer]

Doet het commentaarformulier het niet? Probeer het dan in een nieuw scherm.

Zet je antwoord in een reactie. Je reactie wordt niet meteen geplaatst. Anders zou je het goede antwoord verklappen voor andere spelers. Na 24 uur worden ze allen tegelijkertijd geplaatst.

Liever geen anonieme reacties. Selecteer een profiel of anders naam/url in het "Reageer als" veld.

Problemen met dit formulier? Laat het weten